06-30-75-87-133 asztroveritas@gmail.com

Szolár horoszkópok – éves előrejelzések

     A szolár horoszkóp, vagyis az éves előrejelzés a születési képletünk ismeretében ad felvilágosítást egy éves intervallumban a várható eseményekről. Betekintést nyújt magánéleti, anyagi, egészségügyi helyzetek alakulásáról, jól láthatjuk a háttérben húzódó lelki folyamatokat is.

        Az asztrológusok által igen kedvelt szaturnuszi, uránuszi életszakaszokat külön érdemes megvizsgálni, 28-30 éves kor körül, valamint az életközepi válság idején, 42-44 éves kor között, de természetesen bármikor jól jöhet egy éves előrejelzés. Sok kellemetlen eseményre hívhatja fel a figyelmet a horoszkóp, melyet előre ismerve, tudatosan megpróbálhatunk elkerülni, átszervezhetjük az életünket, hogy egy kicsit könnyebb legyen átvészelni ezeket az időszakokat. A másik oldalról pedig segítséget nyújthat egy-egy esemény időzítésekor, megtervezésekor pl.: gyermekvállalás, költözés, utazások, vizsgák.

           A szolár horoszkópokon túl, havi időszakokra nézve is készíthetünk elemzéseket, de egy-egy jelesebb napot is megvizsgálhatunk. Utazások alkalmával sokat segíthet, ha egy-egy hetet „végigpörgetünk”.

            “Az általam készített szolárok esetében, az események pontosabb meghatározása érdekében, szeretem végignézni mind a 365 napot, így könnyebben be lehet határolni, hogy mikor várható egy-egy szolár által jelzett esemény konkrét, akár havi szintű megjelenése.” Ez visszatérő betegségek esetében, különösen fontos, hiszen jobban láthatjuk, hogy mikor vannak könnyebb periódusok és mikor számíthatunk nehezebbekre.