06-30-75-87-133 asztroveritas@gmail.com

Születési horoszkóp

Ami a születési képletek és sorsfeladatok elemzésével foglalkozik

Éves horoszkóp

Mely egy éves előrejelzést jelent, az egyén születési képletéhez viszonyítva

Párkapcsolati horoszkóp

Amely a kapcsolatok elemzésével foglalkozik.

Heti horoszkóp és holdnaptár

05.23-29.

     Somogyi Kitti vagyok, asztrológus. Tarts velem a csillagfejtés ősi tudományának világában, hogy válaszokat kaphass az aktuálisan foglalkoztató kérdésekre!

 

Üdvözöllek honlapomon! 

 

update: új cikk a retrográd Merkúrról! itt: www.asztroblog.hu

Látogass el a www.asztroblog.hu asztrológiai blog oldalamra a is!

 

   Születési horoszkópok

 

  Az asztrológia önismereti és időzítési rendszerként egyaránt használható, attól függően, hogy éppen mire van szükséged. Használhatod sorsod, életed mélyebb megértésére is.  Asztrológusként abban tudok neked segíteni, hogy az egyes elemzések során feltárom az előtted álló időszak lehetőségeit. Felhívom a figyelmedet, hogy mikor, mit érdemes tervezni és időzíteni. Ha a személyes sorselemzésedre vagy kíváncsi, akkor egy komplett jellemrajzot kaphatsz önmagadról, az erősségeidről és azokról a területekről is, amiket esetleg fejleszteni célszerű.  Ezt a témakört a születési képletek, vagyis a radix horoszkópok elemzése meríti ki. 

 Azt gondolom, hogy a hiteles asztrológus ismertetőjegye az, ha objektíven azt mondja el a klienseinek, ami van és nem azt, amit hallani szeretnének. Azzal segítünk az embereknek, ha tárgyilagosan feltárjuk a lehetőségeiket. Munkám során nem győzöm hangsúlyozni, hogy az asztrológiában nagyon sok minden a lehetőségek szintjén mozog és, ha idejében lépünk, megváltoztathatóak és elkerülhetőek az események.  

 Irásbeli összefoglalókat és szóbeli elemzéseket is készítek, személyesen vagy online is.

 

Éves, havi, heti, napi előrejelzések

 

   Kérhetsz  útmutatást, ha az előtted álló évre vagy kíváncsi. Készíthetünk horoszkópokat napi, heti, havi és éves lebontásban is pl.: ha házasodni szeretnél, gyermekvállalásban gondolkodsz, munkát váltanál vagy éppen költözködnél, utaznál. Az éves előrejelzések mindig a szülött születésnapjától indulnak és egy évig érvényesek. Kérhetsz részletes havi szintű lebontást a kiemelt időszakokról is. Ha csak egy-egy napra vagy kíváncsi, mert jól szeretnél időzíteni, akkor a diurnál képletek lehetnek a segítségedre.

 

Párkapcsolati elemzések

 

Az egyik leggyakrabban kért elemzéstípus a szinasztria vagyis a párkapcsolati elemzés. Itt két ember horoszkópját vetítjük egymásra, és megvizsgáljuk, hogy mennyire illenek össze. Mi az, amiben erősíthetik, támogatják egymást és mi az a terület, amit fejleszteni érdemes. Az általam készített kapcsolati elemzések három részből tevődnek össze: a te és a párod születési képletének elemzése és az egymásra vetített, közös elemzés. Így egy igazán részletes és alapos elemzéscsomagot kaphatsz kézbe, ahol az egyéni sorsfeladatok és jellemrajzok is tökéletesen látszódnak, illetve az is, hogy mennyire illetek össze.

  Ha magánéleti kérdéseid vannak, akkor a  párkapcsolati elemzés lehet a megoldás az alábbi témákban:

  • Mik a közös feladatotok?
  • Miben erősíti egymást a két ember?
  • Vagy éppen hol lehetnek problémák egy kapcsolatban?
  • Milyen a hozzád illő ideális pár?
  • Milyen kilátásai vannak a párkapcsolatnak hosszútávon?

 

Egészségügyi elemzések

 

Az asztrológia segítségével vizsgálhatjuk egészségünk alakulását is. Természetesen ezek az előrejelzések nem helyettesíthetik az orvosi diagnózist vagy a szükséges terápiát. Abban segíthet, hogy tisztán lássuk, hogy milyen időszakban vagyunk benne, milyen bolygóenergiák hatnak az egészségünkre. Mikor várható enyhülés például?   Az egészségügyi elemzések másik aspektusa a prevenció, hiszen a horoszkóp fel is hívhatja a figyelmet pl.: egy éves előrejelzésben, hogy megbetegedések várhatóak, és akkor célirányosan szűrővizsgálatok segítségével még idejében, akár el is kerülhetjük a nagyobb bajt.

 

Az egészségügyi elemzések krónikus betegek számára ingyenesek!